Με γκολ των Μαρκόπουλου και Ζηνόβιου η Θύελλα Φιλώτα κέρδισε στο τελικό της Ε.Π.Σ. Φλώρινας τον Ερμή Αμυνταίου και αναδείχθηκε κυπελλούχος.


Η ομάδα του Φιλώτα εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή από το 70 (αποβολή Κοσμίδη) και μετά και σκόραρε στο 75 και το 80 για να πάρει το κύπελλο

Το παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω από 700 φίλαθλοι και είδαν ένα καλό παιχνίδι.

Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης με τους παίκτες του Φιλώτα να πανηγυρίζουν έντονα το πρώτο από τους 2 τίτλους που έχουν σαν στόχο για φέτος.

Σε ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά, οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος, η Θύελλα ξεκίνησε το πρώτο 15λεπτο πιο δραστήρια, όμως ο Ερμής ισορρόπησε, κλείνοντας τους διαδρόμους των τυπικά γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Φιλώτα αύξησε την πίεσή της και στο 72ʼ βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Κοσμίδη με 2η κίτρινη κάρτα, για αντικανονικό μαρκάρισμα. Στο 83ʼ ο Μαρκόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χ. Σιδηρόπουλου έκανε το 1-0. Στο 89ʼ ο Χ. Σιδηρόπουλος με εκτέλεση κόρνερ, δημιούργησε σύγχυση στην άμυνα του Αμυνταίου και ο Ζηνόβιος με προβολή έκανε το 2-0.

Θύελλα (Νταμπίζας Στ.): Κοντογουλίδης, Ντε Σόουζα, Ρούντος, Γετίμης, Μπαμπάρης, Μαργιορίδης, Ηλιάδης (66ʼ Ζηνόβιος), Σιδηρόπουλος Γ., Σιδηρόπουλος Χ., Ιωαννίδης, Μαρκόπουλος (90ʼ Πεκάκης)

Ερμής (Ντώνος Δ.): Κωτσόπουλος Π., Μουρουζίδης, Κοσμίδης, Κωτσόπουλος Γ., Νταμπίζας, Μπαμπάκος Χ. (86΄Λίτσο), Πατίτσης, Τσορλίνης (77ʼ Τερζής), Μαδαμαδιώτης (86ʼ Μπαμπάκος Αθ.), Τράικος, Ζέζος

e-ptolemeos.gr