Κραυγαλέες εξαιρέσεις και αδικίες που εξοργίζουν τους πολίτες 

γραφει ο Κώστας Τρύφων

«Πετάνε» εκτός όσους δεν έχουν εισοδήματα επειδή φιλοξενούνται σε σπίτια συγγενών.

Απάντηση Θεοχάρη: «Κάποιοι θα αδικηθούν»

Η προχειρότητα με την οποία το κράτος έφερε τις προϋποθέσεις για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, δείχνει το ανάλγητο πρόσωπο που διαθέτει.
Επί της ουσίας δηλαδή, το ελληνικό κράτος και οι εγκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών λένε στους πολίτες ότι «για να λάβετε αυτό το επίδομα πρέπει να είστε άνεργοι και άστεγοι!».

Εγώ θα έλεγα να μένουν σε παγκάκια ώστε να δικαιούται το μέρισμα και έτσι να φανεί η μεγαλοψυχία του Σαμαρά και των υπολοίπων κοράκων που θέλουν να κοροϊδέψουν ενόψει εκλογών τον κόσμο που οι ίδιοι τον έχουν φέρει σε σημεία εξαθλίωσης.

Από την άλλη πλευρά ξεπερνά κάθε όριο κυνικότητας η δήλωση που έκανε μέσω facebook ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Χάρης Θεοχάρης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε «Δεν υπάρχει τέλειο σύστημα. Κάποιοι θα αδικηθούν αφού πρέπει να ξέρεις την κάθε λεπτομέρεια για να μην αδικήσεις κανέναν».




Η αδιαφορία με την οποία η επίσημη ελληνική πολιτεία αντιμετωπίζει τους κατοίκους αυτής της χώρας, αλλά και το γεγονός ότι οι τεχνοκράτες του υπουργείου Οικονομικών δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και με τα προβλήματα που βιώνει ο κόσμος.

Τα σχεδόν 500 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν προς μια μερίδα πολιτών, λοιπόν, αφήνει εκτός του μερίσματος, ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, υπό σαφείς προϋποθέσεις.

Περιμένω τα σχόλια σας .........