Η ΤΕΛΕΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, και οι 2 υποψήφιοι στην Π.Ε. Φλώρινας, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους και όλες που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και το τιμητικό για εμάς ποσοστό 1,61% με 555 ψήφους. 
Μέσα σε 20 μέρες, αποδείξαμε πως είμαστε ένα σύγχρονο κόμμα με πρότυπο τρόπο οργάνωσης, επικοινωνίας και προβολής. 
Χωρίς καμία εντελώς επιχορήγηση όπως είχαν όλα τα μεγάλα κόμματα, με δικά μας όλα τα έξοδα, δουλεύοντας προσωπικά με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, χωρίς πολιτικά γραφεία, υπαλλήλους, βοηθούς, με προσωπικό τρέξιμο και χάσιμο εργατοωρών από τις εργασίες μας, με επισκέψεις σε χωριά που κανένας δεν καταδέχτηκε να επισκεφθεί (παράδειγμα του ξεχασμένου Κλειδίου που το επισκεφθήκαμε 2 φορές σαν ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης ενός χωριού που ξεκληρίστηκε και θυσιάστηκε στον βωμό του κέρδους) ή τα επισκέφθηκε μόνο πετώντας τα φυλλάδιά του στο καφενείο ή στην κοινότητα του χωριού (ας μην αρχίσουμε να αναφέρουμε ονόματα χωριών) , είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που σταθήκαμε σε ένα τόσο πολωτικό και δύσκολο πολιτικό κλίμα, με πίεση στους ψηφοφόρους μας, με συνεχείς ειρωνικές συμβουλές για το "άσκοπο και μάταιο" αποτέλεσμα της ψήφου στην ΤΕΛΕΙΑ" και αναφορές των μέσων ενημέρωσης κατά συντριπτική πλειοψηφία μόνο στα 2 μεγάλα κόμματα, οι φίλοι που μας στήριξαν, απέδειξαν πως στην πολιτική μπορεί να υπάρξει η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. 
Αρχές που σεβόμαστε και υποσχόμαστε θα συνεχίσουμε να τηρούμε και από την πλευρά μας. Για εμάς, σήμερα ξεκινάει η δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Θα οργανωθούμε, θα συνομιλήσουμε με περισσότερο κόσμο, θα γίνουμε περισσότερο γνωστοί και θα γνωστοποιήσουμε σε ευρύτερο κοινό το πρόγραμμα και τις ιδέες μας. 
Έχουμε υπομονή και επιμονή και είμαστε σίγουροι για την θετική ανταπόκριση του κόσμου. Σας καλούμε όλους και όλες, να συσπειρωθούμε και όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε πριν τις εκλογές.

Σας ευχαριστούμε και πάλι
Οι υποψήφιοι Φλώρινας
Καμακάρης Ιωάννης
Κουτσογιώτας Χρήστος