Αγαπητοί φίλοι είμαι αναγκασμένος να απαντήσω σε ορισμένους ανώνυμους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Σκοπός μου δεν είναι να κατακρίνω τις πράξεις τους άλλωστε αυτές μιλάνε από μόνες τους και το σύνολο του ορειβατικού κόσμου τις έχουν καταδικάσει αλλά να τους βάλω να σκεφτούν και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους (δεν θα πω πολλά για τον 4 Μαρτίου στις 11:10 και 11:13 θα του δείξω ορισμένες φωτογραφίες και ας βγάλει τα συμπεράσματα του).ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Όσο για το αν χτύπησαν που δεν το εύχομαι και χρησιμοποίησαν το φαρμακείο καλά έπραξαν και για αυτό άλλωστε βρίσκετε εκεί πάνω αλλά τον ρωτώ οι επόμενοι που θα πάθουν κάτι και θα βρουν τις γάζες ποτισμένες με μπύρα και το βαμβάκι με κρασί τι θα κάνουν???
Γιατί ήταν πεταμένα τα Depon και οι αλοιφή για καψίματα απλωμένη παντού???
Γιατί τα γάντια μιας χρήσεως ήταν σκορπισμένα παντού και άλλα φαρμακευτικά υλικά??? 

Γιατί τα δικά τους σκουπίδια πρέπει να τα λούζονται κάποιοι άλλοι επισκέπτες??? δεν μπορούσαν να τα φορτώσου στο αμάξι τους και να τα πετάξουν κάτω και επειδή φαίνεται ότι είσαι και ανίδεος με τις ευγενείς μυρωδιές που αναδύονται μαζεύονται και αρκούδες ( έχει και σχετική ανακοίνωση πάνω στο καταφύγιο) για αυτό και αμφιβάλω αν το έχεις επισκεφτεί και ποτέ διότι όπως γραφείς το μπουρί της σόμπας έλειπε πριν το Πάσχα σε πληροφορώ λοιπόν ότι όλα ήταν στην θέση τους και οι Κανίβαλοι φίλοι σου έδειξαν την αγωγή τους και μη προσπαθείς λοιπόν να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Γιατί το παράθυρο από το υπνοδωμάτιο ήταν σπασμένο τους ενοχλούσε κι αυτό???
Στο καταφύγιο έχει και σκούπες και φαράσια αλλά δεν είδα να βάζουν κανά χεράκι.

Όσο για τις ακαθαρσίες μπροστά στην είσοδο του καταφυγίου τι να πει κανείς τόσο άπλετο μέρος υπάρχει εκεί βρήκαν να κάνουν την ανάγκη τους.
Γι αυτό φίλε μου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι την άλλη εβδομάδα ( θα βγει σχετική ανακοίνωση) να έρθεις να καθαρίσεις τις βρωμιές τους μαζί με άλλους εθελοντές και να ζητήσετε έστω και ανώνυμα συγνώμη.

Δες λοιπόν πως ήταν το καταφύγιο και τι δραστηριότητες είχε πριν κάνουν την επιδρομή τους οι Κανίβαλοι γιατί οι εικόνες μιλάνε από μόνες και όχι η κριτική του καναπέ σου.

Ευχαριστώ τα μέλη της ΛΕΦΕΔ καθώς και τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους για την έμπρακτη συμπαράσταση.