Ο Θεόδωρος Δερματίδης διακρίθηκε με τη πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες «ΦΑΙΑΞ 2015» που διοργανώθηκαν στην Κέρκυρα στις 6/6/2015 από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης!
Ο ίδιος ένα μήνα πριν έπαιρνε την θέση σε Παγκόσμια Διοργάνωση!!!
Συνολικά κατέχει 25 μετάλλια , από το 1990, ενώ με το σιδερένιο άθλημα ασχολείται συνολικά 30 και πλέον έτη!

Παρόλα αυτά, μόνο «φουσκωτός» δεν είναι ο παραπάνω αθλητής, αφού από πάντα υπήρξε εξαιρετικά γυμνασμένος και εξόχως σκληραγωγημένος , υπηρέτησε μάλιστα και στις ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού, στο Ειδικό Τάγμα Αλεξιπτωτιστών.

Πέρα από την απίστευτη μυϊκή του δύναμη, ο αθλητής συντοπίτης μας έχει άριστες γνώσεις εκγύμνασης πολλών αθλημάτων και ομάδων , με εξειδίκευση στο personal training

Ο συντοπίτης μας μόνος και αβοήθητος , με αβάσταχτα έξοδα και χωρίς χορηγούς, μάνατζερς και σπόνσορες κερδίζει διεθνώς τα μεγαθήρια του αθλήματος και τιμάει την πατρίδα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φλώρινα!!!

Θα πρέπει και η Πολιτεία και οι τοπικοί και περιφερειακοί Άρχοντες και Φορείς να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια, με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να μπορεί να συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να υποβοηθηθεί και αυτό το άθλημα και όσα άλλα μπορεί να συσχετίζονται με το αντικείμενο της σωματικής άθλησης, εκγύμνασης και της ευεξίας, ατομικά ή ομαδικά!!

Ο τριγενής βιγλάτωρ