Την Τρίτη 11/8/2015 και ώρα 18:30 στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα φιλοξενήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού κ20 που θα φτάσει στην πόλη μας με 37μελή αποστολή. 
Σε αυτή την αποστολή συμμετέχει το πολυμελές προπονητικό team του Παναθηναϊκού που εκτός του διδύμου των Γιάννη Σαμαρά και Βαγγέλη Σάμιου συμμετέχουν και οι Γιώργος Σίμος, Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Μάριο Γκαλίνοβιτς, επίσης 2 φυσιοθεραπευτές και ένας αναλυτής. 
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο ρόστερ φθάνουν τους 29 πολλοί από τους οποίους είναι διεθνείς με τις εθνικές νέων και παίδων είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Βασίλας, Λαμπίρης, Ξενόπουλος, Χαλκίδης.
Άμυνα: Τζανουλίνος, Ξηρός, Μαυρομμάτης, Ανδρέου, Σερβιλάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Ζήκος, Ευαγγέλου, Οικονόμοπουλος, Θεοχάρης, Σάμιος.
Μεσαία γραμμή: Στάικος, Αγγελόπουλος Γ., Μίγγος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Αγιασιώτης, Ντουσάι.
Επίθεση: Νιούμαν, Λάμπρου, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Σιλβεστρίδης.

*Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ καλεί όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της περιοχής να δώσει το παρόν στον αγώνα και να χειροκροτήσει την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών
**Οι παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ θα πρέπει να βρίσκονται στις 18:00 στο ΔΑΚ Φλώρινας με τις στολές τους (κόκκινες) για να περάσουν με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν ως ball boys
Πληροφορίες από το Football-Academies.gr