Στα πλαίσια του προγράμματος εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων για τους νέους και όλο τον κόσμο, αλλά και της καλής μέριμνας για τη συνέχιση της πολιτισμικής μας παρακαταθήκης, η ενορία του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Φλώρινας σας προσκαλεί να στελεχώσετε δωρεάν τα νέα τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων που θα δημιουργηθούν προσεχώς στην ενορία μας.

Θα διδάσκεται θεωρία μουσικής αλλά και δύο νέα μουσικά όργανα στα αντίστοιχα νέα μουσικά τμήματα που θα δημιουργηθούν και θα λειτουργούν παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα τρία (3) τμήματα εκμάθησης ποντιακής λύρας. 
Οι μικροί μαθητές θα πρέπει κατά το σχολικό έτος 2015-2016 να παρακολουθούν τα μαθήματα της Δ΄ τουλάχιστον τάξης του Δημοτικού σχολείου. 
Μετά το πέρας δέκα (10) ημερών από 2/9 έως 12/9/2015 θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα των δύο μουσικών οργάνων που πλειοψήφησαν - σύμφωνα με τις προτιμήσεις των παιδιών - και θα προσκληθούν οι 12-15 πρώτοι μαθητές.
Δάσκαλος στα μαθήματα μουσικής θα είναι ο καθηγητής μουσικών σπουδών και ιδιοκτήτης του ωδείου « ΕΜΜΕΛΕΙΑ» Πτολεμαΐδας Κος Λαζαρίδης Ιωάννης
Πληροφορίες Κος Μαντρατζής Νικόλαος: τηλ. 6947449685.
(ώρες 6.00μ.μ.-9.00 μ.μ.)

Εκ της εκκλησιαστικής επιτροπής
 του 
Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Φλώρινας.