Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

on


Ολοκληρώθηκαν οι μετεγγραφές του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά, στην δύναμη του ΟΞΙΦ εντάχθηκαν οι: Πέτρος Δημητρόπουλος, ο οποίος μετακόμισε στην Φλώρινα (!), η Δήμητρα Στράτου, ο Γιάννης Τσιτσιρίδης, ο Αλβανός Γεώργιος και ο Πλάκας Φίλιππος
Το Δ.Σ. του Ομίλου οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια την Α.Λ.Ξ. Χανίων και την Α.Ο. ΑΛΚΑΡ για την ευγενή παραχώρηση των αθλητών – τριων τους.

Επίσης, ευχαριστεί την Εμμανουέλλα Κωστάκη για την προσφορά της στον σύλλογο και η οποία αποδεσμεύτηκε.
Έντονο το ερχόμενο σαββατοκύριακο για τις αγωνιστικές ομάδες του ΟΞΙΦ. Στο εσωτερικό ο Στάθης Γεροσίδερης και η ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως -17 συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος στην Αθήνα, ενώ στο Ζρένιανιν – Σερβία ταξιδεύουν ο Λεωνίδας Καλυβιάνος με τις Ντώνου, Μοσχοπούλου, Χατζάρα και Κεβρεκίδου για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στο Ξίφος Μονομαχίας.
Τέλος, στην Άγκυρα θα βρεθεί ο Στέργιος Τσώκας για το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 με στόχο μια καλύτερη θέση από την περσινή 7η. Ο Στέργιος είναι Νο 15 στο Ευρωπαϊκό Ranking ανάμεσα σε 486 αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Από το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.