Στο κατάμεστο στην κυριολεξία ξενοδοχείο Λύγκος και με προσκεκλημένο ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ( γεννημένο στη Βραχιά Θεσσαλονίκης, με απώτερη καταγωγή από το Νυμφαίο Φλώρινας) κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, η Νέα Δημοκρατία έκανε την κεντρική πολιτική της εκδήλωση, για τις εθνικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, επιβεβαιώνοντας το πλειοψηφικό ρεύμα μεταστροφής των ψηφοφόρων , που ήδη διαφαίνεται, ιδιαίτερα μετά την αλλαγή της ηγεσίας της!

Μετά την κύρια ομιλία του επίσημα προσκεκλημένου Περιφερειάρχη φίλου της Φλώρινας , κ. Τζιτζικώστα , ακολούθησαν ομιλίες-παρουσιάσεις όλων των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα, με την αλφαβητική σειρά τους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος: Γιάννης Αντωνιάδης, Σωτήρης Βόσδου, Γιάννα Ζάχου και Στάθης Κωνσταντινίδης !
Ευγενικά αμιλλώμενοι ο καθένας για την πιο συλλογική πολιτική παρουσία του κόμματος, στις παρούσες κρίσιμες και καθοριστικές εθνικές εκλογές ( χωρίς σταυρό, ως γνωστόν) , οπότε το βάρος έπεσε στην προσπάθεια παρουσίασης του εποικοδομητικότερου πολιτικού λόγου, πρωτίστως για τη χώρα μας και την περιοχή μας, εν μέσω της πολυποίκιλλης κρίσης, που διάγουμε !

Ευχάριστη έκπληξη ο πολιτικός λόγος και παρουσία της , μόλις μηνών, γυναίκας πολιτευτού κ. Ιωάννας Ζάχου, η οποία ουδόλως υστέρησε στον πολιτικό λόγο, των αρρένων συνυποψηφίων της, με θετική ανάγνωση του γεγονότος την ποιότητα όλου του τοπικού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας!

Μετά την εκδήλωση ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην κεντρική πλατεία της πόλης (αποκλειστικές φωτο).

Όλα δείχνουν τη ραγδαία άνοδο της Νέας Δημοκρατίας και στο Νομό Φλώρινας!