Αγώνας για γερά νεύρα τελικά αποδείχτηκε το 2ο Rally Sprint Βελβεντού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού που λόγω των εργασιών που γίνονται στην κανονική πίστα του Βελβεντού ο αγώνας μεταφέρθηκε στο Λιβαδερό Κοζάνης οπού έγινε η ειδική διαδρομή.

Πολλά προβλήματα στην ειδική διαδρομή που μαζί με την ομίχλη που επικρατούσε σε διάφορα σημεία της δυσκόλεψαν αρκετά τα πληρώματα που κατέβαλαν τα μέγιστα ώστε να ολοκληρώσουν όσο ταχύτερα μπορούσαν.

Από τα 22 πληρώματα που δήλωσαν πως θα μετέχουν στον αγώνα τελικά μόνο 16 κατάφεραν να αγωνιστούν αφού παρουσιάστηκαν είτε μηχανικά προβλήματα η εγκατέλειψαν στην πίστα.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στους συναθλητές του οδηγούς και στον κόσμο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος με συνοδηγό τον Βαγγέλη Νίκου και το Chatzihristos Rally team - Florina που αγωνίζεται με τα χρώματα της Αγωνιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας εντυπωσίασε και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο για την προσπάθεια του και κατετάγη 4ος στην κατηγορία Α/7-ΕΑ/7

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Σ.Μ.Α.Β για την άριστη οργάνωση που φρόντισε τα μέγιστα για την άψογη και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όλα τα πληρώματα χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που στήριξε τους διοργανωτές αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες.