Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015Γεώργου Τρύφων
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμυνταίου.

Εάν κάποιος θελήσει να επισκεφτεί τον παραλίμνιο χώρο του Αγ. Παντελεήμονα σίγουρα θα απογοητευτεί… Απελπιστική είναι η εικόνα που θα αντικρίσει…

Χόρτα που δεν έχουν κοπεί… 
Δέντρα που δεν έχουν κλαδευτεί.. 
Γκαζόν που ξεράθηκε… 
Ομπρέλες σπασμένες και παρατημένες.. 
Μια προβλήτα.. η πρόσβαση της οποίας από την παραλία, είναι αδύνατη για τον επισκέπτη… 
Βιώνεις μία κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης του χώρου αυτού..

Επίσης και το οδικό δίκτυο σύνδεσης του Αγ. Παντελεήμονα με το Αμύνταιο αλλά και με την Άρνισσα, κατακλύζεται από θάμνους και εισερχόμενα στο οδόστρωμα κλαδιά δέντρων, τα οποία δυσχεραίνουν τη δίοδο των οχημάτων και την ασφαλή κίνηση των διερχόμενων οδηγών (έλλειψη ορατότητας, δυσκολία πρόσβασης σε κάποια σημεία). 
Ο καθαρισμός των δρόμων επιβάλλεται τόσο για λόγους πολιτικής προστασίας (κίνδυνος πυρκαγιάς) όσο και για λόγους αισθητικής.

Οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύονται δείχνουν τη σημερινή όψη των χώρων, που δεν είναι μόνο εγκαταλελειμμένοι αλλά και επικίνδυνοι.
Όλοι μας βλέπουμε την πλήρη ανυπαρξία ενδιαφέροντος από πλευράς Δημάρχου και Αντιδημάρχων του Δήμου Αμυνταίου, για την Τοπική Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα.

Γεώργου Τρύφων
Δημοτικός Σύμβουλος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.