Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

onΣοβαρή Επιδείνωση θα παρουσιάση ο καιρός από σήμερα το βράδυ από την ΒΔ Ελλάδα με βροχές και χιόνια στα ορεινά.
Τα κύρια χαρακτήριστικα της μεταβολής που θα μας απασχολήσει το επόμενο διήμερο θα είναι η απότομη πτώση της θερμοκρασίας έως και 18 βαθμούς από τις σημερινές τιμές η ενίσχυση των βοριάδων στα πελάγη 10-11 και τοπικά 12β βροχές στα πεδινά και τα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της χώρας.

Αναλυτικά

ΠΕΜΠΤΗ:
Βροχερό θα είναι το σκηνικό από τις πρώτες πρωινές ώρες στην δυτική και Β.δυτική Ελλάδα όπου μέσα στην ημέρα οι βροχές θα επεκταθούν Ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την Μακεδονία την Θεσσαλία την Στερεά την Θράκη και το ΒΑ Αιγαίο.Καταιγίδες θα εκδηλωθούν ΒΑ της Κέρκυρας και τις πρωινές ώρες και στα βδ τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας.Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν αρχικά στα ορεινά της χώρας.1.400 δυτική Μακεδονία και κεντρική Ελλάδα.1.900 στην Στερεά και την Πελοπόννησο.Όσο θα βαδίζουμε προς τις βραδινές ώρες της Πέμπτης οι χιονοπτώσεις στην δυτική Μακεδονία θα εντοπίζονται στα 400μ υψόμετρο 1.300μ στην Θράκη 1.200μ στην κεντρική Ελλάδα 1.600μ στην Στερεά και την Πελοπόννησο.Ενώ θα αρχίσει να χιονίζει στηνΠόλη της Φλώρινας,Καστοριάς,Κοζάνης και των Γρεβενών.Τα φαινόμενα σταδιακά θα αρχίσουν να εξασθενούν από τις απογευματινές ώρες από την δυτική Ελλάδα και θα περιοριστούν Στην Νοτιοανατολική χώρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση στο www.forecastweather.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.