Στη γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Βέλτση έκοψε τη βασιλόπιτά του ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Πορεία» του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας και Σύμβουλοι αυτής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη των τοπικών συμβουλίων, υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και φίλοι αυτού.

Ο κ. Βοσκόπουλος, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για τους αγώνες που έχουν δώσει μαζί και συνεχίζουν να δίνουν, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.
Αναφέρθηκε στα έργα τα οποία εκτελεί η Δημοτική Αρχή, με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, και στο γεγονός ότι ο Δήμος Φλώρινας με σωστή διαχείριση είναι από τους λίγους Δήμους που δεν έχουν χρέη.

Σχετικά με το έργο της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας είπε ότι το έργο προχωράει κανονικά, εξαρτώμενο όμως πάντα, από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Για την τηλεθέρμανση της Μελίτης είπε ότι η μελέτη είναι έτοιμη και θα κατατεθεί σύντομα στα σχετικά προγράμματα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγα Μούσιου- Μυλωνά, η οποία μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των μελών του συνδυασμού, καθώς και για την αξιοσύνη του Δημάρχου Φλώρινας.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, όπου αναφέρθηκαν σε προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες, καθώς και σε βελτιωτικές προτάσεις της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.
Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Καυκάσου, κ. Κώστας Γιαλαμάς.