Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

on

Ο Μιχάλης Τοπάλτσης κρατώντας πολύτιμες εικόνες και μάλιστα σε βίντεο απο την Φλώρινα του 1990 μας κάνει μια βόλτα από την είσοδο της πόλης ερχόμενος από Νίκη και κινούμενος μέσα από τον Κεντρικό δρόμο της Π.Μελά που τότε δεν ήταν πεζόδρομος στρίβοντας από το κέντρο για την γέφυρα προς το 1 και 2 Δημ. Σχολείο ανεβαίνει στον ύψωμα του Αγίου Παντελεήμονα οπού εκεί για αρκετά λεπτά της ώρας με την κάμερα του τραβά πανοραμικά πλάνα.

Ιδιαίτερα συγκινητικό το τέλος του βίντεο οπού κλείνει με ένα σημείωμα προς όλους εμάς που ζήσαμε εκείνη την εποχή και μας έρχονται μπροστά όλες αυτές οι όμορφες εικόνες της Φλώρινας.

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο :
Ημερομηνία λήψης του βίντεο 14 Σεπτεμβρίου 1990
Μιχάλη Τοπάλτση σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας το πολύτιμο αρχείο σου....


Θερμές Ευχαριστίες στον αγαπητό φίλο, Γιάννη Τσαμπάζη, John Tsambazis που ζεί στην Αυστραλία (απο 1980) για το Σπάνιο αυτο Βιντεο.......!!!!!! 

Video - @John Tsambazis
Eπεξεργασία Video - Topaltsis Mixalis0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.