Ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας ανέβασαν στα Βραβεία Ελληνικής κουζίνας 2016, μια κατηγορία παρακάτω από τους “Χρυσούς Σκούφους 2016”, 3 επιχειρήσεις – εστιατόρια από τον Ν.Φλώρινας.
Ακολουθούν οι βραβευμένες επιχειρήσεις, όπως δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα των Βραβείων xrysoiskoufoi.gr:
Πηγή: xrysoiskoufoi.gr
Ναουμίδης
14 / 20
Κλασική ελληνική κουζίνα
Ιδιοκτήτης: Πέτρος Ναουμίδης
Σεφ: Άγγελος Ναουμίδης
Κορυφαίο πιάτο: Πέστροφα με πουρέ σελινόριζας και κρέμα λεμονιού
Κοντοσώρος
14,5 / 20
Δημιουργική ελληνική κουζίνα
Μακεδονία – Ν. Φλώρινας – Ξινό Νερό
Ιδιοκτήτης: Νίκος Κοντοσώρος
Σεφ: Νίκος Κοντοσώρος
Κορυφαίο πιάτο: Φιλέτο χοιρινό μαγειρεμένο με λιαστή ντομάτα φλωρινέλα
Θωμάς
14 / 20
Μακεδονίτικη κουζίνα
Ιδιοκτήτες: Θωμάς Πάσπαλης , Νϊκος Πάσπαλης
Σεφ: Ελένη Πάσπαλη , Νϊκος Πάσπαλης
Κορυφαίο πιάτο: Τραχανάς με άγρια μανιτάρια
Πηγή: xrysoiskoufoi.gr
0 Σχόλια
Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.