Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

on

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του αγώνα και όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση εργάζονται ακατάπαυστα για να προσφέρουν μία εκδήλωση που θα κοσμεί το ημερολόγιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και παράλληλα θα διαφημίζει τη χώρα μας στο εξωτερικό. 

Κύριο χαρακτηριστικό που θέλαμε εξαρχής να έχει ο αγώνας ήταν και είναι η μεγιστοποίηση της ασφάλειας εντός των Ειδικών Διαδρομών, η παροχή παραδοσιακής φιλοξενείας και εξυπηρέτησης καθώς και η δημιουργία παρείστικου κλίματος μεταξύ αγωνιζομένων και οργανωτών. Ξεκινώντας το 2013 στα Καλάβρυτα με μόλις 14 συμμετοχές, συνεχίσαμε με αισιοδοξία το 2014 στη Δυτική Μακεδονία αυξάνωντας τις συμμετοχές σε 21. Το 2015 έχοντας πλέον την εμπειρία των προηγουμένων ετών και προωθώντας την εκδήλωση σε αρκετές χώρες, οι συμμετοχές έφτασαν τις 31 με περιοχή τέλεσης πάλι τη Δυτική Μακεδονία.

Το 2016 το RALLY GREECE OFFROAD επιστρέφει δριμύτερο φιλοδοξώντας να είναι το καλύτερο από όσα έχουν γίνει και να εδραιωθεί ως ένα σημαντικό διεθνές γεγονός της Μακεδονίας μας. Συνολικά η δράση είναι 4 ημέρες με 850χλμ εκ των οποίων τα 450χλμ Ειδικές Διαδρομές. Ο ανεπίσημος πίνακας συμμετοχών του 2016 αριθμεί 41 πληρώματα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο. 
Αισιοδοξούμε ότι μέχρι την ημερομηνία λήξης των εγγραφών να κάνουμε νέο ρεκόρ αφίξεων από το εξωτερικό. Φέτος, και παράλληλα με τον κυρίως αγώνα, επανεμφανίζουμε και εκδήλωση regularity για οχήματα 4x4. Ευχόμαστε να ευοδώσει και αυτή μας η προσπάθεια.

Για το 2016 υποστηρικτές και αρωγοί της εκδήλωσεις είναι:

- Οι αγωνιζόμενοι που μας εμπιστεύονται
- Ο Ε.Ο.Τ.
 - Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας
- Ο Δήμος Φλώρινας
- Η Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Φλώρινας
- Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
- Η Δ.Ε.Η.
- H Interamerican
- Η Superfast Ferries
- To ξενοδοχείο Φιλίππειον Φλώρινα
- Η Ειδική Διασωστική Ομάδα Φλώρινας
- ΕΔΟΠΑ - Η Ραδιολέσχη Φλώρινας
 - Η Λέσχη Motocross Μ.Ο.Φλώρινας
Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους !
 Θα σας δούμε όλους εκεί .... 2-5 Ιουνίου !

www.rallygreeceoffroad.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.