Αγαπητοί υποψήφιοι και υποψήφιες,

Η διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων είναι ένας σταθμός στο διαρκή αγώνα για αναζήτηση γνώσεων και εμπειριών. Ένα κομβικό σημείο στο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα υπέροχο αγώνα της ζωής.

Μετά από σκληρή δουλειά και μελέτη έφτασε η κρίσιμη στιγμή να αποδείξετε ότι η προσπάθεια που καταβάλατε δεν πήγε χαμένη. Και μόνο η συμμετοχή σας σε αυτή τη διαδικασία κάνει περήφανους τους γονείς σας, αλλά και εμάς τους καθηγητές σας που αυτά τα χρόνια μοιραζόμαστε μαζί σας τις αγωνίες και τη δίψα σας για μάθηση και διάκριση.

Σε στιγμές μεγάλων απαιτήσεων και ψυχικής έντασης, όπως αυτές των πανελλαδικών, οπλιστείτε με ψυχραιμία, ηρεμία και νηφαλιότητα. Σταθείτε σ’ αυτή τη δοκιμασία με αισιοδοξία, θετική διάθεση και την πεποίθηση ότι οι κόποι και οι προσπάθειές σας θα δικαιωθούν. 

Όλοι εμείς στη Δ.Δ.Φ. σεβόμενοι την αγωνία σας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν με τον πλέον εύρυθμο και αδιάβλητο τρόπο.

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων και τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν αυτή την εξαιρετικά απαιτητική αποστολή και όλους εκείνους που συμβάλλουν στη διεξαγωγή των εξετάσεων. 

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ