Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει επισκέψεις σε μεταποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής με στόχο να γνωρίσουν οι μαθητές( 350 παιδιά συμμετέχουν) τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας και την μεταποίηση αυτών. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1-6-2016 και 3-6-2016 γευσιγνωσία από σεφ της περιοχής μας αναδεικνύοντας τις μοναδικές γεύσεις του τόπου μας 
( γαστρονομικός προορισμός).
Κλείνοντας το πρόγραμμα επιστημονικοί συνεργάτες του επιμελητηρίου , επιχειρηματίες θα μιλήσουν στα παιδιά για την επιχειρηματικότητα , τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και τη μοναδικότητά του.