Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016


Συνεχίζεται ο θεσμός Podium νέων καλλιτεχνών με το ρεσιτάλ κιθάρας του Γιώργου Κουκουμπέση, την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και ώρα 8:30 στην μικρή αίθουσα συναυλιών του Ωδείου. Ο φέρελπις νέος κιθαρίστας θα ερμηνεύσει έργα του Πτυχιακού προγράμματός του και η είσοδος είναι ελεύθερη στο φιλόμουσο κοινό της πόλης.

Ο Γιώργος Κουκουμπέσης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1994. Ξεκίνησε μουσική σε ηλικία 7 ετών στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, απ’ όπου έχει αποσπάσει πτυχίο Αρμονίας και Αντίστιξης ενώ συνεχίζει και στην τάξη της Φούγκας. Σήμερα, φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, στην κατεύθυνση της Μουσικολογίας. Παράλληλα, είναι υποψήφιος πτυχιακών εξετάσεων κιθάρας στην τάξη του Γ. Γεωργούλα. Από το 2015 συμμετέχει ως χορωδός στη χορωδία του North College στη Θεσσαλονίκη υπό τη διεύθυνση της Αθανασίας Κυριακίδου.

Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας
Βασίλης Κίτσος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.