Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

on

Στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με τη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας, θα προχωρήσει, σύντομα, ο δήμος Κοζάνης. 

Ενδεικτικά, οι δύο φορείς θα συνεργαστούν σε δράσεις που αφορούν τη συν-διοργάνωση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων και διαλέξεων, στην αισθητική αποκατάσταση των ορυχείων της περιοχής που δεν είναι σε λειτουργία, στην εικαστική επιμέλεια ενημερωτικών εντύπων, αφισών, παραγωγή ντοκιμαντέρ, σχεδιασμός αναμνηστικών αντικειμένων, στην έκδοση ενός τουριστικού οδηγού του Δήμου Κοζάνης, στη λειτουργία μόνιμης έκθεσης έργων σπουδαστών της σχολής στο νέο κτίριο της ΚΔΒΚ, αλλά και σε άλλα κτίρια του Δήμου Κοζάνης με ενεργοποίηση του θεσμού της Δανειστικής Πινακοθήκης του ΤΕΕΤ.

πηγή : kozan.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.