Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

on

Διεθνής διάκριση του προπτυχιακού καλλιτέχνη της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας Γιάννη Ρομπόλα σε διαγωνισμό αφίσας για το Wimbledon 2016.
Το πιο διάσημο και εμβληματικό τουρνουά τένις παγκοσμίως προσκάλεσε εικαστικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο για να σχεδιάσουν την επίσημη αφίσα του Wimbledon 2016 με βασικό θέμα “ ‘In Pursuit of Greatness/ «Στην αναζήτηση του μεγαλείου».

Η διάκριση έγινε ανάμεσα πάνω απο 1000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο και θα εκτίθεται μαζί με τις αλλες    νικητήριες αφίσες στο Wimbledon το 2016  όπως και στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

O Γιάννης Ρομπόλας γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1994, το 2013 εισάγεται στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας όπου μέχρι και σήμερα είναι φοιτητής του 3ου εικαστικού εργαστηρίου ζωγραφικής, με συντονιστές, τον Χάρη Κοντοσφύρη και τον Θωμά Ζωγράφο. 
Κύρια μορφή έκφρασης αποτελούν τα ψηφιακά μέσα. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις, σε εκθεσιακούς χώρους και φεστιβάλ.

πηγή








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.