Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

on

Κάπου κάποτε σε μια μικρή ακριτική πόλη ζούσε μια «ομάδα» πολιτικών αιρετών και διορισμένων.
Σε αυτή την πόλη οι εκδηλώσεις ήταν συχνό φαινόμενο μικρές και μεγάλες λάμβαναν χώρα πυκνά συχνά, οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχαναν την ευκαιρία να παραβρεθούν σε κάθε μα κάθε εκδήλωση, κορδωμένοι και με περίσσια περηφάνια εμφανίζονταν τακτικά πάντα στην πρώτη γραμμή επιδιώκοντας να στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας ο κάθε ένας ξεχωριστά στο πρόσωπα του, μόνο ένας εμφανιζόταν σπάνια… δάσκαλος της πολιτικής! «επέλεγε» αυστηρά που και πότε θα πάει, πόσα και τι θα πει!
Έτσι πέρναγαν τα χρόνια και οι πυκνές συχνές εμφανίζεις των πολιτικών δεν είχαν τέλος έπαιρναν τον λόγο από το βήμα εκφωνώντας «βαρύγδουπες» ομιλίες, έδιναν υποσχέσεις και χειραψίες, αγκαλιές και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.
Κάποια στιγμή προγραμματίστηκε μια μεγάλη εκδήλωση μια εκδήλωση μεγάλης σημασίας για τα συμφέροντα της πόλης, κόσμος πολύς έσπευσε να παρευρεθεί στο μείζον γεγονός, φώτα λάμψη ομιλίες δεκάδες πολιτικοί όλα ήταν τέλια όλα πήγαν θαυμάσια εκείνη την ημέρα.
Την επομένη το πρωί λίγοι θυμόταν την σημασία της εκδήλωσης…όλοι όμως θυμόταν την παρουσία του Δημάρχου!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.