Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

on
Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου 2016 ο διεθνής αγώνας αυτοκινήτων «εκτός δρόμου» Rally Greece Offroad.


Η εκκίνηση θα δοθεί αύριο και είναι αξιοσημείωτο πως φέτος οι συμμέτοχες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία πράγμα που σημαίνει πως η διοργάνωση πλέον έχει αποκτήσει φήμη μιας και οι διαδρομές στα βουνά της Δ.Μακεδονίας προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια αλλά και θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Οι συμμετέχοντες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία και άλλες χώρες θα συναγωνιστούν σε ορεινές διαδρομές συνολικού μήκους 850 χλμ. Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν πανέμορφες περιοχές, να περάσουν από το γραφικό Νυμφαίο και να οδηγήσουν σε δάση εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς όπως αυτό του Όρους Βαρνούς, του Όρους Καϊμάκτσαλαν, και του Όρους Βίτσι.

Το Rally Greece Offroad διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.rallygreeceoffroad.gr


http://atlasteamgr.wix.com/rallygreeceoffroad

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.