Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Διεθνές RALLY GREECE OFFROAD που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου με κέντρο τη Φλώρινα και με τις διαδρομές του να απλώνονται σε όλη σχεδόν τη Δυτική Μακεδονία.
Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 47 πληρώματα (εκκίνησαν 44) προερχόμενα από Ελλάδα, Ιταλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Γαλλία, Σερβία, Τουρκία και Κύπρο.
Συνολικά οι αγωνιζόμενοι διήνυσαν 850χλμ. -εκ των οποίων τα 430χλμ. ήταν Ειδικές Διαδρομές, κλειστές στην κυκλοφορία άλλων οχημάτων, που έκριναν την τελική κατάταξη-  διασχίζοντας γραφικά τοπία και δάση εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, όπως αυτό του όρους Βαρνούς, του όρους Καϊμάκτσαλαν και του όρους Βίτσι.
Νικητές για το 2016 είναι το πλήρωμα από το Ισραήλ ELIRAL Yifrah και ADAR Melamed, οδηγώντας ένα εξελιγμένο POLARIS RZR.
Δεύτεροι στη Γενική Κατάταξη είναι οι SCHIUMARINI Andrea και SALVATORE Massimo με ένα Mitsubishi Pajero της RalliArt Ιταλίας.
Τρίτοι οι Βούλγαροι GOCHEV Nikolay και HRISTOV Todor με ένα ακόμη POLARIS RZR.
1οι Έλληνες και 4οι στη Γενική Κατάταξη οι ΣΙΟΥΤΗΣ Πέτρος και ΜΑΚΡΗΣ Κώστας με Mitsubishi Pajero.

Με την Οργανωτική Επιτροπή να είναι υπεύθυνη όχι μόνο για το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, αλλά και για τη φιλοξενία των πληρωμάτων και των συνοδών τους, παρατέθηκαν δύο party (καλωσορίσματος και αποχαιρετισμού), ενώ είχε προβλεφθεί και καθημερινό δείπνο για πάνω από 350 άτομα.
Αρωγοί στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης ήταν η Π.Ε. Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας, η ΔΕΗ, η Εταιρεία Τουρισμού Δ. Μακεδονίας, η Interamerican και η Superfast Ferries ενώ στο υψηλό επίπεδο ασφάλειας των Ειδικών Διαδρομών συνέβαλαν η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, η ΕΔΟΠΑ, η Ραδιολέσχη Φλώρινας και πολλοί εθελοντές.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους για την πολύτιμη συμβολή τους!

Όλα τα πληρώματα ανανέωσαν το ραντεβού για το 5ο RALLY GREECE OFFROAD που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που σύντομα θα ανακοινωθεί.
Θα σας δούμε όλους εκεί!
www.rallygreeceoffroad.gr

Αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/rally/RL16OFFROAD/
Βίντεο από τους αγώνες θα δημοσιευτεί προσεχώς.