Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

on

Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε να παραστείτε στην τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων φοιτητών,του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.Η τελετή Ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 11:30 στο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής στη Φλώρινα. 

1 σχόλια:

 1. βουνίσιος ακτιβιστής17 Ιουλίου 2016 - 11:37 π.μ.

  Φλώρινα η πόλις των Γραμμάτων και Τεχνών !!!!

  Παρά την ευγενέστατη πρόσκληση του Πανεπιστημίου η ανταπόκριση των .... Μεγάλων Δημοσιογραφικών Μέσων της Φλώρινας ήταν λαμπερή!!Σε αντίστοιχες περιπτώσεις φυσικά σε άλλες πόλεις το γεγονός θα ήταν στις πρώτες σελίδες ! Ετσι οι "λαμπροί δημοσιογραφικοί οίκοι της Φλώρινας" δεν παρευρέθηκαν στην Ορκωμοσία των πτυχιούχων φοιτητών,του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας .Ίσως για να έχουν την αποκλειστικότητα οι επαγγελματίες φωτορεπόρτερς της πόλης μας ( είναι κι αυτό μία σωστή σκέψη) Αντιθέτως , το τσέκαρα, στην ορκωμοσία των αποφοίτων της Παιδαγωγικής ήσαν άπαντες παρόντες Κατά τα άλλα ...Φλώρινα πόλις των Γραμμάτων (αλλα και ΦιλοΤεχνών κατά περίστασίν) .

  Ευχομαι
  Καλη Σταδιοδρομία στους αποφοίτους καλλιτέχνες ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.