Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

on

Πτυχιακές εργασίες φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών επισκέφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Γέρου και Γιώργος Αντωνιάδης, συνοδεία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας κ. Αντώνη Τουρλιδάκη και καθηγητών του τμήματος.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων έγινε ενημέρωση από τους τελειόφοιτους για το έργο τους ενώ όλοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους τόσο για την παρουσία και το περιεχόμενο των έργων όσο και για τη σημαντική συμμετοχή επισκεπτών.
Η Π.Ε. Φλώρινας πιστεύει πως η παρουσία του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών στην πόλη της Φλώρινας χρωματίζει την καθημερινότητα της ζωής μας και η εξωστρέφεια που επιδεικνύει η σχολή αποτελεί ακατάλυτο δεσμό ανάμεσα στους πολίτες και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος, θεωρείται δεδομένη η απόλυτη στήριξη της Π.Ε. Φλώρινας προς το Τ.Ε.Ε.Τ. σε όλα τα επίπεδα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.