φωτορεπορτάζ - κάμερα : Θωμάς Ευθυμίουradioflorina.gr

Με κρυφό πόθο ακόμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεκινά η νέα αγωνιστική χρονιά για τη γυναικεία ομάδα των Σαρισών Φλώρινας, η πρώτη που τη βρίσκει στην κορυφαία κατηγορία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Τις Ελληνίδες αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας παρουσίασε χθες το Δ.Σ. του συλλόγου. Πρόκειται για τον Γιάννη Κορδούτη και τις Γεωργία Ζαβιτσάνου, Αλίκη Κιούφη και Θάλεια Κορδούτη, ενώ το ρόστερ συμπληρώνει η Κινέζα Yu Hua Liu.
Τόσο ο προπονητής, όσο και οι αθλήτριες, αναφέρθηκαν στους υψηλούς στόχους, αλλά και στο άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
«Η ομάδα, τα τελευταία χρόνια, έχει πρωταγωνιστήσει φέρνοντας στην πόλη μας τέσσερις τίτλους. Τώρα, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρόκληση. Η Φλώρινα είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Λυγούρας.

Στη συνέντευξη τοποθετήθηκαν ακόμα ο αντιπρόεδρος κ. Σαμπαλής, ο γενικός γραμματέας κ. Φωτιάδης, ο ταμίας κ. Καλογήρου, και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, Άρης Αριστείδου.