Τεράστια επιτυχία από κάθε πλευρά σημείωσε σήμερα η 1η Ανάβαση Βλάστης που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος και διοργάνωσε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας χθες και σήμερα στην διαδρομή προς το πανέμορφο χωρίο Βλάστη έξω από την Πτολεμαΐδα.
Οι αγωνιζόμενοι έμειναν ευχαριστημένοι και έκπληκτοι από την διαδρομή μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το οργανωτικό κομμάτι όσο και για το αγωνιστικό.

Από πλευράς διοργάνωσης οι άνθρωποι της  Αυτοκινιτιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας (Α.Λ.Π) κατέβαλαν τα μέγιστα, για την ασφάλεια των οδηγών αλλά και των θεατών, που σημειωτέον ήταν πάρα πολλοί ενώ στο κομμάτι από την αφετηρία έως και τον τερματισμό, υπήρχαν μέλη της Α.Λ.Π έτσι ώστε να υπάρχει η μεγίστη ασφάλεια.

Ο αγώνας περιλάμβανε 2 αγωνιστικά σκέλη, και ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι συμμετοχές ήταν συνολικά 23, που τερμάτισαν από τις 26 που είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Όσο για τον καιρό αυτός «προσπάθησε» και τα κατάφερε προσφέροντας σε αγωνιζόμενους, διοργάνωση και θεατές συγκρατημένη συννεφιά με τον ήλιο να ξεπροβάλλει συχνά και ζεσταίνει την πίστα.

Η απονομή των Κυπέλλων πραγματοποιήθηκε στην παραδοσιακή όμορφη πλατεία της Βλάστης όπου για αρκετή ώρα γέμισε με πλήθος κόσμου οδηγούς τεχνικά team και επισκέπτες χειροκροτόντας όλους τους αγωνιζομενους ανεξαιρέτως.
Το επόμενο ραντεβού για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος δόθηκε στις 16 Οκτωβρίου στους Τοξότες Ξάνθης.

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών η προσπάθεια της ΑΛΠ αλλά και των μεγάλων χορηγών Ουζουνίδης Παναγιώτης (επίσημος διανομέας λιπαντικών Castrol Service Plus) και Ουζουνίδης Χρήστος «Ταχυμεταφορές Sprider» μαζί και η εταιρία Seajets, η Δ.Ε.Η. αλλά και δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια της λέσχης.για να είναι έτοιμη σήμερα η ειδική ήταν τιτάνια, αλλά απέδωσε καρπούς.

Ρεπορτάζ - κάμερες : 

Κώστας Τρύφων (www.floriniotika.blogspot.gr)
Φώτο : Οδυσσέας Νικολάου (www.odiss.gr)