Περισσότεροι από 100 ξιφομάχοι από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ρουμανία εμπιστεύθηκαν μία ακόμα φορά τον ΟΞΙΦ και το Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σαιζόν.

Από τις 21 Αυγούστου και για 2 ολόκληρες εβδομάδες, το άθλημα της ξιφασκίας ήταν πιστό στο ραντεβού του με τις Πρέσπες για 10η συνεχή χρονιά!

Και φέτος το κάμπ τα είχε όλα: άπειρα παιχνίδια, ατελείωτα χιλιόμετρα τρεξίματος, μίνι κρουαζιέρα με τα ηλιακά σκάφη, ορειβασία, μέχρι και Ιστορική φωτογραφία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο.

Και στο φινάλε, το Διεθνές Κύπελλο «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» με την συμμετοχή 150 αθλητών και αθλητριών. Ιδιαίτερη μνεία στον Τσώκα Νικόλαο για το ασημένιο μετάλλιο, τον Δούδο Δημήτρη για το χάλκινο αλλά και στους Παπαγιάννη Χρήστο (5ος), Τσώκα Αστέριο (6ος), Μαρία Παπαδοπούλου (6η) και Μαρία Κεβρεκίδου (8η).

Θερμότατες ευχαριστίες στον Δήμο Πρεσπών και προσωπικά στον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη, στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Villa Platyhea και Platyhea Resort, στα εστιατόρια της περιοχής, στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγ. Γερμανού και στο Κέντρο Υγεία του Λευκώνα, και φυσικά στους πολλούς φίλους του κάμπ που μας τίμησαν για μία ακόμα φορά με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους.

«Ξεκίνησαν οι Προπονήσεις και οι Εγγραφές» 

Η Αίθουσα 17 του ΔΑΚ Φλώρινας, θα φιλοξενήσει και φέτος τις προπονητικές δραστηριότητες του ΟΞΙΦ. 
Καθημερινά 16:00 – 21:30 η προπονητική ομάδα του Ομίλου σας περιμένει. Για τον 1ο χρόνο προπόνησης των Νέων Ξιφομάχων όλα τα υλικά διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ. 
Ετήσια Συνδρομή: 220 ευρώ. Πληροφορίες: 2385028600 – www.oxif.gr – στο FB Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας.

Υπεύθυνοι Προπονητές: Τσώκας Πέτρος – Καλυβιάνος Λεωνίδας – Γεροσίδερης Ευστάθιος – Σωτήρας Σωτήρης – Δούδος Παναγιώτης.

Από το Δ.Σ.