Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

on

Την έκθεση με τίτλο «Karesansui – Η κρυμμένη αρμονία» του Φλωρινιώτη γλύπτη Χρήστου Τσώτσου φιλοξενεί και οργανώνει ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» από 23 Νοεμβρίου έως και 11 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκθέσεων «Στεφάνου και Βασιλικής Γώγου» της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του «Αριστοτέλη». Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΦΣΦΑ για τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στις 8.00 μ.μ.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 21:00
Σάββατο – Κυριακή: 11:00 – 14:00

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Τσώτσος είναι γλύπτης και γεννήθηκε το 1965, στη Φλώρινα. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, στο Τμήμα Γλυπτικής, με δάσκαλο τον Γιώργο Λάππα. Δίδαξε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1995 έως το 2009. Έχει πραγματοποιήσει τρεις προσωπικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εικαστικές δράσεις. Στα έργα του εστιάζει στην ανθρώπινη φιγούρα μέσα από τον πηλό, τον γύψο και το μέταλλο. Σήμερα, διδάσκει γλυπτική στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

——————–

Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων «Αριστοτέλη»
Πλατεία 7 Ηρώων 1944
Φλώρινα 53100


Στους επισκέπτες της εκθέσεως την ημέρα των εγκαινίων θα προσφερθεί με την ευγενική χορηγία του Κτήματος Χρόνη το εξαιρετικό βιολογικό λικέρ μελιού 
«melis»
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.