Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

on

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του ιστολογίου μας απίστευτες καταστάσεις βίωσαν οι οδηγοί σήμερα τις πρωινές ώρες  (07:20) στον δρόμο Φλώρινας –Καστοριάς μέσω Βίγλας.
Λίγα μέτρα (100 περίπου) μετά από την κλειστή στροφή της Αγ.Τριάδας στο κατηφορικό κομμάτι προς Ανταρτικό, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του από τον δρόμο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος(ευτυχώς χωρίς ανθρώπινες απώλειες). 
Ακολούθησαν και άλλες ακινητοποιήσεις οχημάτων την τελευταία στιγμή ευτυχώς χωρίς να έχουμε και χειρότερα. 
Περισσότερα από 20 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για πάνω από 1 ώρα περιμένοντας την αλατιέρα και ασθενοφόρο το οποίο είχε ειδοποιηθεί.

Το μέγα ερώτημα!!! 
Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται ο αναγνώστης : 

Ποίος έχει την ευθύνη για την επίβλεψη και ρίψη αλατιού στο οδόστρωμα; 

Το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου και άλλοτε έχει δημιουργήσει προβλήματα στους οδηγούς.
Το περιστατικό μάλιστα το κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και μας το απέστειλε για να το δημοσιεύσουμε ως πειστήριο του γεγονότος.

Τα στοιχεία του αναγνώστη βρίσκονται στην διάθεση μας.2 σχόλια:

  1. Όταν οι άλλοι νομοί της χώρας κατασκεύαζαν Εγνατίες Τούνελς αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας αερογέφυρες.,εμείς στην Φλώρινα και στις Πρέσπες αγρόν ηγοράζαμε . Αποτέλεσμα όσοι διέρχονται του απαρχαιωμένου δρόμου Φλώρινα Βίγλα μέχρι Κρύσταλλα και Πρέσπες βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.Το περιστατικό ούτε πρωτοφανές είναι αλλα ούτε και το τελευταίο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ευχή όλων να μην συμβεί κάποιο δυστύχημα ...οι λύσεις όντως πολλές αλλά από ότι δείχνει το θέμα θα παραμείνει ως έχει για πολύ καιρό ακόμη.

      Διαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.