Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η Δεξιοτεχνία Βελβεντού με συνολικά 39 συμμετέχοντες αθλητές συμπεριλαμβανομένων και αθλητών της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας.  
Νικητής αναδέχτηκε για άλλη μια φορά ο πρωταθλητής δεξιοτεχνιών  Δημήτριος Καρατσομπαλίδης από την Καβάλα με αυτοκίνητο Peugeot 106 (Κατ. Α), πετυχαίνοντας και τον καλύτερο χρόνο ημέρας. 
Συγχαρητήρια για την άριστη διοργάνωση της Σ.Μ.Α.Β., την οργανωτική επιτροπή του αγώνα και τους υπευθύνους ασφαλείας που πέρα από τον αγωνιστικό τομέα δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των αγωνιζομένων μιας και αυτό είναι το κυριότερο απ όλα σε κάθε αγώνα. 

Διακρίθηκαν από την Α.Λ.Π. οι αθλητές Καριπίδης Θεόκλητος (Opel  Ascona Κατ. Γ), Χρυσανθόπουλος Χαράλαμπος (Bmw M3 E36 Κατ. Γ), Κουρτίδης Κοσμάς & Κουρτίδης Ιωάννης με κοινό αυτοκίνητο (Mercedes 190 AMG Κατ. Γ). 
Για άλλη μια φορά τιμήθηκε και ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Αναστάσιος Χατζηχρήστος τόσο για τη συμμετοχή του, όσο και για το χρόνο του με ένα εντελώς «νορμάλ» τετρακίνητο Audi A4.t.Quattro (Κατ Γ). 
Τιμήθηκαν όλοι τους από το Σ.Μ.Α.Β. τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και για τους χρόνους τους.


Chatzichristos Rally Team Florina