Αξιότιμοι κκ. Διευθυντές, Δημοσιογράφοι κι Εργαζόμενοι στα έντυπα, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά της ΜΜΕ Δυτικής Μακεδονίας,

Με αφορμή τη λήξη της πρώτης θητείας του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και ενόψει της εκλογής νέου Προεδρείου, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για την προβολή και τη δημοσιοποίηση του έργου και των πεπραγμένων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, χάρη στην οποία οι συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με τις προσκλήσεις, τις δράσεις, τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τις δημοκρατικές διεργασίες που διεξάγονται στις συνεδριάσεις κατά τη λήψη των αποφάσεων.

Αναφορικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου της Φλώρινας, στο οποίο είχα την τιμή να προεδρεύω τα τελευταία δυόμιση χρόνια, σας υπενθυμίζω ότι το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο λειτούργησε με δημοκρατικές αρχές, με σύμπνοια και συνεργασία, σύμφωνα με το πνεύμα της Δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου, στο πλαίσιο ενός υψηλού βαθμού συνεννόησης και ενεργητικής συμμετοχής των Δημοτικών Συμβούλων, έχει πάρει πάνω από 1.400 αποφάσεις κι έχει βγάλει πάνω από 30 ψηφίσματα, για διεκδικητικούς και  για κοινωνικούς λόγους, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου και στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων της περιοχής μας. 
Η προβολή αυτού του έργου, η οποία έγινε από τα ΜΜΕ της Φλώρινας, αλλά και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, συνέβαλε ουσιαστικά στην ενημέρωση των πολιτών, στην εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών και την καλύτερη λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Για τους λόγους αυτούς, επιθυμώ να σας εκφράσω δημόσια και προσωπικά τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για όλη τη συνεργασία μας.


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας
 Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας