Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

on

Αγαπητοί φίλοι του RALLY GREECE OFFROAD,

Στις 1-4 Ιουνίου διοργανώνεται το 5ο RALLY GREECE OFFROAD με κέντρο του αγώνα την ακριτική Φλώρινα και με διαδρομές που διατρέχουν τους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας.
Στις 4 ημέρες του αγώνα το συνολικό μήκος είναι 900χλμ και οι Ειδικές Διαδρομές ξεπερνούν το 500χλμ.
Η πόλη της Φλώρινας μας φιλοξενεί για 4η συνεχόμενη χρονιά και φέτος η Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης αναπτύσσει δράσεις ενίσχυσης και στήριξης Κοινωφελών Ιδρυμάτων της πόλης με την ονομασία "FLORINA CHARITY RALLY".

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι Εταιρίες "MARE MANAGEMENT" και "GEORGE MOUNDREAS & COMPANY S.A. - SHIP BROKERS", www.gmoundreas.gr προσφέρουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για τη στήριξη των δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.
Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τις ανωτέρω Εταιρίες, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε την ανακήρυξη τους σε "Επίσημους Χορηγούς" του αγώνα άνευ περαιτέρω ανταλλάγματος.

Επιπρόσθετα οι Οργανωτές του RALLY GREECE OFFROAD έχουν έρθει ήδη σε συνεννόηση με το Δήμο Φλώρινας ώστε όλα τα γεύματα που μένουν αδιάθετα κατά τη διάρκεια του αγώνα, να συσκευάζονται άμεσα και να διανέμονται στα τοπικά ορφανοτροφεία και γηροκομεία.
Τέλος σε συνεργασία με την Τροχαία Φλώρινας εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει σεμινάριο ασφαλούς κίνησης στους δρόμους για πεζούς και οδηγούς με συμμετοχή των Λυκείων της περιοχής.
Προτρέπουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας όσους θέλουν να συμμετάσχουν με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο στο "FLORINA CHARITY RALLY".


Η Οργανωτική Επιτροπή του
RALLY GREECE OFFROAD

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.