Με δυο συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου οι χορωδίες του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υποδέχτηκαν το καλοκαίρι του 2017 και «έκλεισαν» το χορωδιακό έτος 2016 – 2017.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις 9 Ιουνίου και σε αυτήν παρουσιάστηκαν τα τμήμα Προχορωδίας Ι και Προχορωδίας ΙΙ, της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του ΦΣΦΑ. Την διδασκαλία των τμημάτων είχαν η Σοφία Μούλη και η Βάσω Μαρκοπούλου. Την προετοιμασία και παρουσίαση των Τμημάτων είχε η Αθηνά Ηλιοπούλου, η Σωτηρία Σιώκη, Ειρήνη Φουλίδου, ο Δημήτρης Παπαπούλιας, η Ζαχαρούλα Αλέξη, ο Ευθύμης Ψαλλίδας, η Παυλίνα Σαπαλίδου και η Αναστασία Κωνσταντινίδου. Τη διεύθυνση Τμήματος Προχορωδίας ΙΙ είχε ο Ευθύμης Ψαλλίδας. Τουμπερλέκι και Jembe έπαιξε ο Αναστάσης Μπισδούνης. Στο πιάνο και στο μεταλλόφωνο συνόδευσε η Ζαχαρούλα Αλέξη. Τραγούδησαν η Βάσω Μαρκοπούλου, η Σωτηρία Σιώκη, η Αθηνά Ηλιοπούλου και Δημήτρης Παπαπούλιας.


Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου σε μια δεύτερη συναυλία το εφηβικό – παιδικό τμήμα της Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» και η νέα Μικτή Χορωδία ενηλικών του «Αριστοτέλη» και οι δύο υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη παρουσίασαν ένα εξαιρετικό χορωδιακό πρόγραμμα και καταχειροκροτήθηκαν. Στο πιάνο συνόδευσε η Μαρία Ξανθοπούλου ενώ τουμπερλέκι έπαιξε ο Αναστάσης Μπισδούνης. Την έναρξη του χορωδιακού απογεύματος είχε κάνει προηγουμένως η Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Ωδείου «Αριστοτέλης» Νάουσας σε διεύθυνση και διδασκαλία του Σταύρου Θεοχαρόπουλου. Στο πιάνο συνόδευσε η Ελένη Τενεκετζόγλου.


Το πρωί της Κυριακής, 11 Ιουνίου στο κατάμεστο κόσμου θέατρο του συλλόγου έλαβε χώρα η γιορτή λήξης όλων των χορευτικών ομάδων του Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού του «Αριστοτέλη». Σε μια πανδαισία χρωμάτων, και ήχων της παράδοσης μικροί και μεγάλοι χορευτές των παιδικών, των εφηβικών - νεανικών τμημάτων και των ενηλίκων παρουσίασαν χορούς της πατρίδας μας βασισμένους στην θεματική «Πες μου το όνομά σου… να σου πω ένα τραγούδι», δηλαδή τραγούδια με αναφορές σε ονόματα γυναικεία και ανδρικά. 



Τη διδασκαλία των χορών και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η χοροδιδάσκαλος Ελευθερία Τρύφωνος και η Αλίκη Τζώτζη.

Αναρτημένο υλικό σε βίντεο από τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε: