Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

on

Το Επιμελητήριο Φλώρινας στην προσπάθεια που καταβάλει για την ενημέρωση και την δικτύωση των μελών του, προσφέρει ένα ηλεκτρονικό εργαλείο δικτύωσης δωρεάν προς τα μέλη του.
Δίνει τη δυνατότητα στα μέλη που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού να προβάλλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους.Επίσης για τους συναδέλφους εμπόρους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο δίνεται η δυνατότητα της προβολής μέσω της δικτύωσης αυτής δωρεάν. 

Παρέχεται ακόμα συμβουλευτική υποστήριξη με εξειδικευμένες απαντήσεις σε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το ασφαλιστικό και το φορολογικό αλλά και οποιαδήποτε προβλήματα απασχολούν τη μικρομεσαία επιχείρηση. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 /7 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνελεύσεων του Επιμελητηρίου. 
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να παρευρεθούν στην εκδήλωση καταθέτοντας το e-mail τους για να παραλάβουν τους κωδικούς της ηλεκτρονικής συνδέσεις τους .0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.