Σήμερα  31 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Φλώρινα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο ΔΑΚ Φλώρινας. Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό καλές καιρικές συνθήκες ( 31βαθμοί κελσίου ) έδωσαν το παρόν 28 ποδοσφαιριστές της ομάδας Από πλευράς Διοίκησης το παρόν έδωσαν οι Αντιπρόεδροι της ομάδας κοι Μπογδάνης και Ελευθεράκης οι οποίοι ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και οι παράγοντες της ομάδας οι Τσώτσος,Βασιλείου,Βλαχογιάννης και Κουταλάς.

Μετά τη Διοίκηση το λόγο πήρε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με τους Δημήτρη Παπαθανασίου, Νίκο Βασιλείου και Σίμε Μπέντεφσκι να καλωσορίζουν και αυτοί με την σειρά τους τους παίχτες δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές και πρώτες οδηγίες.

Ακολούθησε η προπόνηση που είχε εισαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ περιείχε ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια. Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν και τα φιλικά της ομάδας που θα είναι ιδιαίτερα δυνατά.


pas-florina.blogspot.gr