Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

on

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση "Αγαπάμε και Βοηθάμε" που διοργάνωσε για συνεχή χρονιά η κ.Αλεξάνδρα Βακιτσίδου πρέσβειρα του Qeen Elisabeth Hospital Adelade Australia μαζί με ομάδα εθελοντριών και την υποστήριξη του Περιφ. Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Παρόντες ήταν στην εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος , ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου ενώ μίλησαν ο καρδιολόγος Νικήτας Κακαβάς και ο νευρολόγος Ευάγγελος Τσούκας για επίκαιρα θέματα υγείας.
Σημαντική και συγκινητική ήταν η στιγμή οπού η κ.Βακιτσίδου κλείνοντας την ομιλία της δάκρυσε λέγοντας πως "οι παλμοί της καρδιάς της χτυπάνε για την Ελλάδα " μιας και ζει και εργάζεται στην Αυστραλία ενώ στο τέλος χόρεψε μαζί με τους υπερήλικες ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς που έπαιξε η μπάντα των αδερφών Βαλκάνη.
Ο χώρος του προαυλίου του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής είχε γεμίσει από κόσμο που με την παρουσία του βοήθησε να έχει επιτυχία η εκδήλωση και να μαζευτούν έσοδα τα οποία θα πάνε για την ανακαίνιση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Φλώρινας.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας του Δήμου Φλώρινας και επιχειρηματιών του Νομού μας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.