Μετά την τεράστια επιτυχία από κάθε πλευρά που σημείωσε η 1η Ανάβαση Βλάστης πέρσι τον Σεπτέμβριο η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας (Α.Λ.Π) διοργανώνει και φέτος στις 9 και 10 Σεπτεμβριου 2017 την 2η Ανάβαση Βλάστης η οποία προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην διαδρομή προς το πανέμορφο χωρίο Βλάστη έξω από την Πτολεμαΐδα.

Οι αγωνιζόμενοι την περσινή χρονιά έμειναν ευχαριστημένοι και έκπληκτοι από την διαδρομή μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το οργανωτικό κομμάτι όσο και για το αγωνιστικό κάτι που σίγουρα στην φετινή διοργάνωση θα είναι θετικό για περισσότερες συμμετοχές οδηγών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αντιπρόεδρος της ΑΛΠ Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος φέτος ανεβαίνει κατηγορία και θα αγωνιστεί με BMW M3 GT EVO2  στην κατηγορία Formula Saloon με μεγάλους χορηγούς και υποστηρικτές σε κάθε αγώνα την Μ.Ε.Τ.Ε ΑΕ και Polichronidis Motosport Service. 
Ο Τάσος βρίσκεται φέτος σε μια κατηγορία με υψηλές απαιτήσεις κάτι που είναι η μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο αλλά και για το τεχνικό team που τόσα χρόνια του δίνει συνεχώς επιτυχίες.

Χορηγός επικοινωνίας του : 
Chatzihristos Rally Team Florina τα Φλωρινιώτικα Νέα