Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μη ικανοποίηση , από την πλευρά του Υπουργείου , των αιτημάτων απόσπασης των συναδέλφων, ούτε και κατά τη β΄ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ , με αποτέλεσμα την προσωπική και οικογενειακή τους ταλαιπωρία. 

 Ειδικότερα επισημαίνει την περίπτωση των συναδέλφων, που ως μέλη των ΔΣ των ΕΛΜΕ , δικαιούνται απόσπασης στο ΠΥΣΔΕ της περιοχής όπου έχουν εκλεγεί, τη στιγμή μάλιστα που η μη ικανοποίησή τους αποτελεί και χτύπημα συνδικαλιστικό. 
Έτσι λοιπόν, ζητά την άμεση και ουσιαστική αντίδραση του ΔΣ της ΟΛΜΕ , προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα απόσπασης των συναδέλφων και να δοθεί λύση στην υφιστάμενη ταλαιπωρία τους και στα κενά που θα υπάρξουν με τη νέα σχολική χρονιά.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας
Ηρακλής Πολατίδης            Νίκος Αλεξίουπηγή : alfavita.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.