Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

on

Την Κυριακή 27/8/2017 στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών, πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τους αιρετούς εκπροσώπους του νομού. 
Στην συνάντηση εκτέθηκαν στον Πρωθυπουργό όλα τα τρέχοντα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας και οι βασικές προτεραιότητες των Δήμων Πρεσπών, Φλώρινας, Αμυνταίου αλλά και της Περιφέρειας για το επόμενο διάστημα. Ο κ. Πρόεδρος ήταν, βέβαια, ήδη ενήμερος για τα σοβαρότερα από τα προβλήματα του νομού μας, καθώς, επίσης, και για τις εκκρεμείς διαδικασίες επίλυσής τους από τα αρμόδια Υπουργεία. Ανέφερε, τέλος, ότι η Κυβέρνηση έχει την πολιτική βούληση να ενισχύσει τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας προωθώντας ταχύτερα όλα τα ανοιχτά ζητήματα σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς φορείς.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας
Κωνσταντίνος Σέλτσας    

2 σχόλια:

  1. Τσούτσκα και Φασολάδα28 Αυγούστου 2017 - 7:22 μ.μ.

    'Όταν προ 10ετίας ήρθε στις Πρέσπες ο Κωστάκης Καραμανλής ως Πρωθυπουργός της χώρας τηρήθηκε πρωτόκολλο και η ενημέρωση των τοπικών φορέων έγινε στο Δημαρχείο Πρεσπών επι δημαρχίας του αειμνήστου Ναλπαντίδη . Τώρα που ήρθε ο Τσίπρας ως Πρωθυπουργός της χώρας η ενημέρωση των τοπικών φορέων εγινε σε μία ταβέρνα!!!! στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου καταμεσίς της Μικρής Πρέσπας. Δεν γνωρίζω γιατί επιλέχθηκε μία ...ταβέρνα και όχι το Δημαρχείο αλλά σημειολογικά η συνάντηση ήταν επιπέδου ταβέρνας με πολλές υποσχέσεις και ΘΑ . Δεν μάθαμε οι υποσχέσεις σε ποια τετραετία ή...δεκαετία θα υλοποιηθούν. Επίσης δεν γνωρίζουμε πώς έφτασε στις Πρέσπες ο Πρωθυπουργός .Οδικώς; Αεροπορικώς με ελικόπτερο; Πάντως όχι οδικώς φαντάζομαι από τον δρόμο Πρέσπες Φλώρινα ο οποίος μετά το χιονοδρομικό Βίγλας μέχρι το 16χλμ έχει μετατραπεί σε σκαλοπάτι. Με την πρώτη κατολίσθηση ο δρόμος θα προσεδαφιστεί στα ..Άλωνα. Σίγουρα όχι Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθε οδικώς και όχι με ελικόπτερο ήρθε από την Καστοριά μέσω Εγνατίας έφτασε μέχρι τα Κρύσταλλα και οι δημότες των Πρεσπών θα είναι ευτυχείς φαντάζομαι γιατί ταξιδεύουν μαζί με τους Αλβανούς συνταξιδιώτες ταχύτερα από Πρέσπα για Καστοριά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Τηλεθέρμανση ! Ερώτησε ο Πρωθυπουργός τι θερμοκρασίες έκανε το χειμώνα όταν κάθε χειμώνα βουάν οι τηλεοράσεις για τις χαμηλότατες που επικρατούν σε όλο τον Νομό Φλώρινας ΄σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα .Μέχρι και η πεζογέφυρα που έκανε περαντζάδα υπο το φώς των αστεριών και των παπαράτσι είχε παγώσει μαζί με την λίμνη και βούηξαν τα σόσιαλ μέντια για αυτό !Δεν βλέπει τηλεόραση δεν ακούει ραδιόφωνα δέν μπαίνει στο ιντερνέτ δεν το ενημερώνουν ; Δεν γνωρίζω. Αυτό που εξέλαβα ήταν ότι ήρθε βαριεστημένα στις Πρέσπες , άκουσε τραγούδια πάσης φύσεως απόλαυσε επίσης βαριεστημένα μαζί με την Περιστέρα του την ομορφιά του τοπίου έφαγε λιμνίσια ΄ψάρια και την επόμενη πήρε την πτήση από Καστοριά ή Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τας Πρωθυπουργικάς του υποχρεώσεις. Ήταν πράγματι ένα ευχάριστο γουίκέντ του πρωθυπουργού της χώρας στις Πρέσπες προσκεκλημένος με όλες τις δέουσες τιμές από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των λιμνών....Του ευχόμεθα στον Πρωθουπουργό της χώρας μας και τον προσκαλούμε να έρθει όταν επικρατήσει μείον 25 βαθμούς Κελσίου σε Πρέσπες στην Φλώρινα και στ Αμύνταιο να παίξουμε στο χιονοδρομικό στην Βίγλα χιονοπόλεμο σκί και άλλα αθλήματα να τον ξεναγήσουμε στις Φωτιές για να ζεσταθεί και γενικώς να τον κάνουμε ένα χειμερινό περίπατο 6 ωρών μέσα στο σινιάκι με μείον 25 βαθμούς Κελσίου για να νιώσει πώς "την βγάζουμε" εδώ πάνω τους επόμενους 10 μήνες με χειμώνα. Μόνο να έχει μαζί του και κανένα ελικόπτερο των ΕΚΑΒ γιατί δέν υπάρχει σχετική ειδικότητα για να βάλει γύψο στα άκρα του σε περίπτωση λακτίσματος εις τους παγωμένους μας δρόμους. Και του χρόνου εις το επανειδίν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε την ζωγραφιά νηπιαγωγείου και τις λάμπες πετρελαίου.Απίθανη
    φωτογραφία πάνω από το ξύλινο τραπέζι. εδεσε πακέτο με την συντροφιά των VIPs από κάτω .....Σκηνικό απίθανο για απίθανες συναθροίσεις !Ταβέρνα η ωραία ελλάς στις πρέσπες. Ο Σκηνοθέτης παίρνει άριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.