Το ΔΣ της ΓΕΦ θα ήθελε να σας ενημερώσει για την έναρξη των προπονήσεων του Τμήματος Στίβου την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6μμ, στο ΔΑΚ Φλώρινας. Εκτός από τον παλιό γνώριμο και επιτυχημένο κ. Γρηγόρη Ναλπαντίδη, που από πέρυσι έχει αναλάβει τα αθλήματα των ρίψεων, φέτος θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με τον κ. Κεχαγιά Βασίλη, έμπειρο γυμναστή και παλιό αθλητή της ΓΕΦ με Μεταπτυχιακό πάνω στη Μεγιστοποίηση της απόδοσης στα ατομικά και ομαδικά αθλήματα, που αναλαμβάνει τα παιδιά από Τετάρτη Δημοτικού και πάνω και καθώς και με την κ. Όλγα Κεχαγιά, παλιά και διακεκριμένη αθλήτρια της ΓΕΦ, με Μεταπτυχιακό στην Κινητική Ανάπτυξη, που αναλαμβάνει την Ακαδημία της ΓΕΦ (προσχολική έως Τρίτη Δημοτικού).

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεργασία με τους άλλους Συλλόγους Στίβου της Φλώρινας εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με τον Πανελληνιονίκη στο άλμα εις ύψος κ. Στέλιο Κεσίδη.

Εν όψει της νέας σεζόν, οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Σύλλογο, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα: 69444-66782 και 6937-778361

Η πρόεδρος του ΔΣ της ΓΕΦ
Νεδέλκου Χαρά