Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

on

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 2/9 στην Φλώρινα το νέο προπονητικό κέντρο του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας το οποίο έχει όλες τις ανέσεις και παρέχει στους αθλητές όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό για την προπόνηση τους.
Παρόντες στα εγκαίνια όλοι όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το όνειρο των ανθρώπων του ΟΞΙΦ όπως τόνισε ο Πέτρος Τσώκας ένας εκ των προπονητών.
Ο πρόεδρος του ΟΞΙΦ Χρήστος Παυλίδης ,ευχαρίστησε όλους αυτούς που βοήθησαν και υποσχέθηκε πολλές επιτυχιες στο μέλλον.

Μεγάλοι συμπαραστάτες στην ολοκλήρωση αυτού του έργου ήταν και συνεχίζουν να είναι η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας , τα Λιγνιτορυχεία Αχλάδας, η Helexpo .
Μετά τα εγκαίνια παρουσιάστηκε στο κοινό το προπονητικό team το οποίο μέχρι σήμερα έχει φέρει αμέτρητες επιτυχίες.
Αφού πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί Ανδρών -Γυναικών στο Ξίφος μονομαχίας στην τελετή απονομής των μεταλλίων ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος απένειμε το Έπαθλο του 1ου Σωματείου στην Ελλάδα για το 2017 στον ΟΞΙΦ.

Τα Φλωρινιώτικα εύχονται στο ΔΣ και στο προπονητικό team του ΟΞΙΦ να συνεχιστεί το έργο τους με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.