Πολλές συγκινήσεις επιφύλαξε η σημερινή αγωνιστική μέρα στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τα πρωταθλήματα της Α1εθνικής κατηγορίας. 

Δυνατές αναμετρήσεις για τα υψηλότερα, τα μεσαία ή τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα, όμορφο θέαμα, αγωνία και ανατροπές χαρακτήρισαν την πολύωρη δράση, που οδήγησε εν τέλει σε σημαντικές αλλαγές στην κατάταξη. 
Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες της ομοσπονδιακής αίθουσας, ωφελημένοι όμως και όσοι παρακολούθησαν από το διαδίκτυο τα δύο μεγάλα ντέρμπι, που μετέδωσε ζωντανά το Sportshero.gr (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=otdVhlPhXCM). 

Στους άνδρες ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει, μετά από 8 αγωνιστικές, τη μοναξιά της κορυφής, καθώς σήμερα έκαμψε και τα Ταταύλα με 4-1. 
Στις γυναίκες ο Δ.Α.Ο. Ταύρου και οι Σάρισες προχωρούν με το απόλυτο των νικών σε 5 ματς με την ομάδα της Φλώρινας να κάμπτει οριακά το απόγευμα τον δυνατό Φοίνικα Πειραιά με 4-3. 
Αύριο ο 1ος γύρος των ανδρών ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Αρχίζει στις 10:00 στο τραπέζι 5, μεταδίδεται απευθείας και μπορείτε να το δείτε πατώντας στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=TcIfdgnfXiE
Στις γυναίκες ξεχωρίζει ο αγώνας του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες με τον Ολυμπιακό. 
Γίνεται την ίδια ώρα στο επίσης «τηλεοπτικό» τραπέζι 6 και θα προστεθεί στην πορεία της ζωντανής μετάδοσης αν τελειώσει νωρίτερα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

πηγή : httf.gr