Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

on

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσφύγων Κιουταχειωτών – Μικρασιατών Φλώρινας “Ο Άγιος Μηνάς”. λόγω μη επίτευξης απαρτίας στην 1η ορισθείσα Τακτική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση προσκαλεί τα μέλη του:

α) Στην Τακτική Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου και την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενόψει της λήξης της θητείας του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου και

β) Σε αντίστοιχη Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου.

Οι ως άνω Γενικές Συνελεύσεις θα λάβουν χώρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο). 

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι Γενικές Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν με όσα μέλη παραβρεθούν σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου.

Το Δ.Σ.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.