Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Πολύτεκνης Οικογένειας θα ήθελα να απευθύνω εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες. Στην παρατεταμένη οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα: της δημογραφικής κατάρρευσης της Ελλάδας και της αθέατης γενοκτονίας.
Η πολύτεκνη οικογένεια στην πατρίδα μας έχει κάθε λόγο, έχει κάθε δικαίωμα, να προσμένει μόνιμη και αποτελεσματική βοήθεια από την Πολιτεία, στο σπίτι, στο σχολείο, στην εργασία, στην κοινωνία. Γιατί αν μια χώρα δεν έχει παιδιά ούτε οικονομία θα έχει, ούτε εκπαίδευση ούτε στρατό ούτε προγράμματα και ανάπτυξη ούτε ζωή και ύπαρξη.

Η Πολιτεία θα πρέπει να προβεί άμεσα στη λήψη δημογραφικών κινήτρων- μέτρων για να αποφύγουμε τις καταστρεπτικές συνέπειες της υπογεννητικότητας στο ασφαλιστικό, οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό μέλλον της πατρίδας μας. Με αυτές τις σκέψεις, σας διαβεβαιώνω για άλλη μια φορά, ότι θα με βρείτε αρωγό και συμπαραστάτη σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου σας για τη βελτίωση της ζωής της πολύτεκνης ελληνικής οικογένειας.

Εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας υγεία και κάθε ευτυχία.

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ