Ο Ντζιμάνης που έκλαιγε για το κλείσιμο Α’ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη.

Ο κύριος «καληνύχτα Μακεδονία» που φώναζε για την αδυναμία υπεράσπισης των συνόρων με τα Σκόπια σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης.

Ο κύριος της λίστας των δοτών χωρίς μια ψήφο του λαού, Βουλευτής του Τσίπρα απειλεί με πόλεμο αν δεν αποδεχτούμε τον όρο Μακεδονία.

Από πότε βουλευτές θέτουν εκβιαστικά διλήμματα στον πληθυσμό, τύπου ή θα ανεχτείτε ως λαός την εκχώρηση του ονόματος ή θα σας πάμε ως κυβέρνηση, σε πόλεμο;

Σας ζητώ δημόσια να ανακαλέσετε τις ανήκουστες δηλώσεις σας που προσβάλουν την διεθνή ειρήνη της χώρας, σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνω ότι θα προσφύγουμε εναντίων σας στις αρμόδιες δικαστικές αρχές της χώρας και όχι μόνο, για την τέλεση του αδικήματος που προβλέπεται στο άρθρο 139 του ποινικού κώδικα: 1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη. 2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.

Κύριε Τσίπρα μαζέψτε τους βουλευτές σας. Η εκχώρηση του ονόματος αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία που καταλύσατε.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης