Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ερμής Αμυνταίου στην Αμφιλοχία από το Νέο Αμφιλόχιο με το τελικό σκορ να είναι άδικο με την ισοπαλία να είναι ίσως πιο δίκαια.

Ο Ερμής που έπαιξε με 11αδα ανάγκης και πάρα πολλές απουσίες κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και στο 8ο ο Μαυροματίδης με κάθετη μπαλιά προσπάθησε να βρει το Χαραλαμπίδη αλλά τη τελευταία στιγμή έκοψε σωτήρια σε κόρνερ ο Κοκώνης. Το εκτέλεσε ο Ηλιάδης ήταν καλοτραβηγμένο αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στη σωστή θέση.

Στο 11ο είχαμε τη πιο σπουδαία ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Χαραλαμπίδης σέντραρε ο Τσορλίνης χωρίς να έχει καλή ισορροπία με κεφαλιά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα στρώθηκε στο Μαυροματίδη που σούταρε και η μπάλα βρήκε και πάλι το αριστερό κάθετο δοκάρι!!!!
Στο 17ο σέντρα Δράκου κοντινό σουτ Μάλη άουτ και στο 43ο ο Μαυροματίδης μπήκε στη περιοχή αλλά τη τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ ο Κοκώνης.
Το εκτέλεσε ο Χαραλαμπίδης αλλά η κεφαλιά του Ηλιάδη από καλή θέση ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Μανιάτης.
Αυτός έκανε το βολέ ο Αμφιλόχιος βγήκε στη κόντρα η άμυνα του Ερμή δεν είχε σωστή ισορροπία και ο Δράκος από καλή θέση με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 44ο.
Στην επανάληψη ο Ερμής που σύμφωνα με ανθρώπους του Αμφιλόχιου ήταν από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν έκλεισαν τους γηπεδούχους στο τέρμα τους αλλά το γκολ δεν ήρθε.
Στο 48ο ο Τσορλίνης με μπροστινή μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Χαραλαμπίδη αλλά το σουτ από καλή θέση πέρασε άουτ.
Στο 59ο το σουτ του Τσορλίνη από καλή θέση ήταν άστοχο και αμέσως μετά κάθετη πάσα του Τσορλίνη στον Χαραλαμπίδη πρόλαβε ο Μανιάτης.
Στο 77ο τέλος φάουλ από τον Χαϊτίδη κεφαλιά Κλάζογλου άουτ.







Μια εξαιρετική διαιτησία για μια ακόμα αγωνιστική σε παιχνίδι του Ερμή αυτή τη φορά του Σταυρόπουλου (Ασημακόπουλος- Καραμέρος) Σ.Δ. Ηλείας. Έδειξε κίτρινες στους Κοντογιάννη, Χρηστογιάννη, Ευθυμίου και Χαραλαμπίδη.






Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Ρεπετσάς, Κολοβάκης(35’ Κωστακιώτης), Κοκώνης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Μαλής, Δράκος(67’ Νικολογιάννης), Κοντογιάννης(79’ Λαγοπάτης), Τόσκα, Χριστογιάννης(86’ Μακρής).






Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορετσίδης, Πάνος (32ο Ευθυμίου), Χαϊτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Ηλιάδης, Σερσέμης, Χαραλαμπίδης (80ο Τσολάκης), Τσορλίνης, Μαυροματίδης. (Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου)