Ενημέρωση προς όλους τους αγρότες –κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής Δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας

Στις 15/01/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Θεσσαλονίκη στο γυάλινο κτήριο περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, με όλους τους εκπροσώπους από τα μπλόκα του 2017,από Κεντρική Δυτική και Ανατολική Μακεδονία . Στην συγκέντρωση αυτή από το μπλόκο Μανιακίου που αποτελείτε από αγρότες κτηνοτρόφους του Δήμου Αμύνταιου τον Πύργων Εορδαίας και Περαία Δήμου Έδεσσας αντιπροσωπία παραβρέθηκε στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Αυτά τα οποία αποφασίστηκαν είναι τα εξής

1) Πριν προβούμε σε κινητοποιήσεις να έρθει σε επαφή με τον υπουργό αγροτικής
Ανάπτυξης πανελλαδική επιτροπή και να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Πρωτογενή τομέα,(φορολογικό-ασφαλιστικό-κόστοςς παραγωγής κ.λπ.).Αν δεν βρεθεί λύση μετά να ξεκινήσουμε τις κινητοποιήσεις.

2) Να προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή και συνεννόηση με όλους
τους εκπροσώπους από τα άλλα μπλόκα όλης της χώρα εκτός από τον Βαγγέλη Μπούτα. ( Προσωπικά για ευνόητους λόγους που όλοι ξέρουμε.)

Ο λόγος που θέλουμε να γίνει αυτό είναι να ξεκινήσουμε όλοι οι άνθρωποι του πρωτογενή τομέα ενωμένη για ένα σκοπό, να πετύχουμε τον στόχο μας και να κερδίσουμε, αν πάμε διασπασμένοι δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Μετα από όλα τα παραπάνω θα καλεστούν ολοι οι εκπρόσωποι στην Θεσσαλονίκη για περεταίρω συζητήσεις και επιτροπή αγώνα σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

ΜΑΝΙΑΚΙ 16/01/2018
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΠΛΟΚΟΥ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ