Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει ότι ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, υλοποιεί το «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών» με σκοπό τη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συνεταιρισμών για την ανάπτυξη και τόνωση της επιχειρηματικότητας σε συνθήκες κρίσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν κλείσει ένα έτος λειτουργίας και να δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή ή δευτερογενή τομέα της μεταποίησης, στους κλάδους: Αγροτικός/ Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων/ Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ).

Οι επωφελούμενοι του προγράμματος θα λάβουν δωρεάν μηχανολογικό εξοπλισμό ή/και υπηρεσίες (όπως πιστοποιήσεις, προωθητικές ενέργειες, κλπ), που έχουν ανάγκη για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, συνολικής αξίας έως 10.000€, καθώς και επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).

Υποβολή αιτήσεων: Έως Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00

Πρόσκληση και αίτηση συμμετοχής: πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.mkoapostoli.gr , ενότητα «Ποιοί Είμαστε - Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί», ανάρτηση «Πρόσκληση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων 2018».

Παροχή Διευκρινήσεων: γραπτώς στις διευθύνσεις t.galdara@mkoapostoli.gr και e.kiousis@mkoapostoli.gr, ή προφορικά στα τηλέφωνα 2130184426 και 2130184420.

Φλώρινα, 28/02/2018
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ